Onze nieuwe website is live!

Blijven ontwikkelen, bij BT-personeel doen we niets liever. Ook in onze onlinecommunicatie vonden we het tijd voor een stapje verder. Het resultaat? Een geheel nieuwe website, die we vandaag met gepaste trots presenteren.

FOCUS

De nieuwe website focust zich op de kandidaten in de markt. Echte vaklieden in de bouw, techniek, industrie en metaal. Uiteindelijk biedt de nieuwe site een podium voor mensen die ons werk mogelijk maken: uitzendkrachten, Gedetacheerde en natuurlijk de opdrachtgevers. Er is, naast het zakelijke aspect, aandacht voor de informele kant van onze organisatie. Een kant die we graag laten zien. Bikkelhard werken combineren met plezier levert voor BT-personeel de beste resultaten op. Iets waar onze klanten gelukkig dagelijks de vruchten van kunnen plukken.

NAVIGATIE & STIJL

Betreft het de layout en navigatiestructuur, dan vormt de homepage het vertrekpunt voor dieperliggende informatie: van vacatures tot het plaatsen van uw openstaande posities en nieuwsberichten over ontwikkelingen in de flexmarkt. Betreft de styling, dan ligt de focus op een simpel en overzichtelijk ontwerp. Natuurlijk konden we ook geen afstand doen van Brain-Tech Blauw!