Over ons

BT-personeel is een werving-en-selectiebureau met korte lijnen waardoor wij maatwerk kunnen leveren. Kostenefficiëntie staat daarbij voorop. Wij focussen ons op Bouw, techniek, industrie & metaal.

Omdat we de technische taal van kandidaat en werkgever spreken, stellen we de juiste vragen en schakelen we snel. Lange, onnodige selectieprocedures zijn bij ons dus overbodig! Daarnaast zijn we voor zowel werkgevers als kandidaten ook buiten reguliere kantooruren beschikbaar en fungeren we als gesprekspartner.

Van mbo-niveau tot universitair niveau, van pas afgestudeerden tot senior werknemers: onze portefeuille is breed. Hierdoor vinden we altijd de juiste kandidaat voor de juiste klus. 

Nuchter, direct en makkelijk benaderbaar. Deze eigenschappen kenmerken onze consulenten. Wij zijn techneuten in hart en nieren. Wat BT-personeel karakteriseert is onze kennis van de branche, door onder andere onze werkervaring in de technische sector. Daarmee onderscheiden wij ons voor de opdrachtgevers en de te matchen kandidaten.

Persoonlijk contact en verdieping vinden wij erg belangrijk. Het juiste personeel vinden is mensenwerk. Dat onze methode werkt, blijkt dagelijks uit de duurzame relaties die wij met onze klanten aangaan en uit tevreden medewerkers.